Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Site-ul www.teatruldavila.ro, este deținut ți administrat de Teatrul Alexandru Davila, având următoarele date de identificare: CUI 4229440, E-mail: secretariat@teatruldavila.ro

Navigarea pe site-ul Teatrul Alexandru Davila echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Utilizator.

Teatrul Alexandru Davila își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între Teatrul Alexandru Davila și Utilizator, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul interacțiunii.

Definiții

Utilizator – orice persoana care vizitează site-ul www.teatruldavila.ro

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame, etc și constituie “conținutul” site-ului www.teatruldavila.ro, care este proprietatea Teatrului Alexandru Davila. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească  Termenii și Condițiile prezentate în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.teatruldavila.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a termenilor și condițiilor prezentate. www.teatruldavila.ro  își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.teatruldavila.ro.

DESCRIERE SITE

www.teatruldavila.ro  este un site web de prezentare. Informațiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Teatrului Alexandru Davila și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.teatruldavila.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Teatrului Alexandru Davila.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Contactarea prin e-mail va fi considerată și va reprezenta interesul dumneavoastră în a discuta cu un membru al echipei noastre. Teatrul Alexandru Davila  nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul e-mail-ului de contact. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizați.Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii “Contact” din site. Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate și interpretate conform Legilor din România.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Teatrul Alexandru Davila nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultând din utilizarea sau imposibilitatea utilizării informațiilor site-ului; Acest site este oferit în această formă fără alte garanții. Teatrul Alexandru Davila nu este și nu poate fi responsabil pentru nepotriviri, indisponibilități sau alte defecte ale acestui site sau ale conținutului său.

ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

Acceptând să utilizați acest site, declarați în mod expres și implicit că înțelegeți și că sunteți de acord cu faptul că utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Teatrul Alexandru Davila se absolvă în mod expres de toate răspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garanțiile indirecte de vânzare sau conformitate cu specificațiile pentru un anume scop.

Teatrul Alexandru Davila nu oferă nicio garanție că:

  • informațiile vor îndeplini toate cerințele dumneavoastră;
  • serviciile vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fărăerori;
  • rezultatele ce se vor putea obține din folosirea informațiilor site-ului vor ficorecte sau de încredere;
  • calitatea oricăror servicii, informații sau altor materiale cumpărate sau obținute de dumneavoastrăprin intermediul site-ului, va satisface toate cerințele;
  • orice eroare de program va fi corectată;

Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului. Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garanție, dacă nu este stipulată expres în termenii și condițiile de utilizare.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.teatruldavila.ro necesită o autorizație prealabilă în scris de la Teatrul Alexandru Davila. Dacă doriți să plasați un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie, prin urmare, să contactați responsabilul site-ului www.teatruldavila.ro. Teatrul Alexandru Davila nu poate fi, în niciun caz, făcut responsabil pentru punerea la dispoziție a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.teatruldavila.ro și nu este responsabil, în niciun fel, de conținutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezenții Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condițiilor și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului acceptă să adere la acești Termeni și Condiții. Utilizatorul site-ului www.teatruldavila.ro confirmă că a citit și acceptat acești Termeni și Condiții.

Utilizarea site-ului de către client implică acceptarea necondiționată a acestor Termeni și Condiții.

REGULI PRIVIND BILETELE

După începerea reprezentațiilor accesul în sala este strict interzis. Biletele își pierd valabilitatea și NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentații.

Biletele sunt valide doar în momentul în care au fost emise de Teatrul Alexandru Davila sau agenții autorizați.

Biletele achiziționate nu se pot returna decât în cazuri excepționale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o dată ulterioară, decalarea orei de începere a reprezentației sau înlocuirea spectacolului).

În situația anulării sau reprogramării spectacolului în caz de forță majoră sau de caz fortuit, biletele achiziționate nu se pot returna iar organizatorul nu va returna contravaloarea acestora.

În cazul returului biletelor, Teatrul Alexandru Davila va returna contravaloarea biletelor prin aceeași metodă prin care au fost achiziționate (online și, repectiv, numerar la casa de bilete).

Teatrul Alexandru Davila își rezervă dreptul de a limita numărul locurilor ce pot fi achiziționate de o singură persoană pentru anumite producții și evenimente speciale.

Teatrul Alexandru Davila își rezervă dreptul de a face unele modificări în producțiile prezentate, modificări uneori independente de voința noastră (schimbarea unor actori din distribuție, modificarea decorului sau a costumelor, etc.).

Aceste modificări însă nu dau dreptul spectatorilor să solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentație următoare.

Vă rugăm să verificați biletele cu atenție în momentul achiziționării. Reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Este interzisă revânzarea biletelor pentru profit sau câștig comercial.

Teatrul Alexandru Davila are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice;

Biletul nu poate fi dat ca premiu în cadrul niciunui concurs fără acordul prealabil al organizatorului de spectacol.

Promoterul își rezervă dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început.

Biletul își pierde valabilitatea după ce cumpărătorul/spectatorul părăsește locația evenimentului.

Biletele care nu au fost achiziționate prin www.mystage.ro nu se vor primi către retur. Ele se vor trimite către retur la site-ul de achiziție.

În cazul unei anulări, amânări, sau schimbarea programului unui eveniment, sumele rezultate din costurile suplimentare (transport, hotel, curier, taxe bancare, taxe procesare bilet, etc.) nu vor fi acoperite. Se va returna doar contravaloarea biletelor, suma înscrisă pe bilete sau biletele se pot folosi la un alt eveniment organizat de Teatrul Alexandru Davila.

Introducerea și/sau utilizarea în incintă a obiectelor contondente sau tăioase, sticle, căni, bețe, arme, artificii sau alte obiecte listate în regulile de ordine interioară ale locației sunt strict interzise.

Prin înscrierea la Newsletter vă manifestați acordul asupra înscrierii în baza de date a site-ului nostru, fiind de acord să primiți din partea Teatrului Alexandru Davila notificări cu privire la evenimentele ale căror bilete sunt puse în vânzare prin intermediul www.teatruldavila.ro.

Biletul electronic – Odata plata efectuată, veți primi prin email biletul dumneavoastră în format electronic. Acesta are valoare de factură și pe baza lui se face accesul în spațiul de spectacol.

Achiziționarea biletului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.teatruldavila.ro, afișele spectacolelor și platformele de vânzare online a biletelor, termeni și condiții pe care vă obligați să le respectați.

CONDIȚII PENTRU OBȚINEREA GRATUITĂȚILOR LEGALE

Teatrul Alexandru Davila vă informează că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Teatrul Alexandru Davila alocă persoanelor cu dizabilități  locuri gratuite la fiecare spectacol din repertoriu. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de legitimație personală în original sau certificat în original care să ateste calitatea de persoană cu handicap, însoțite de un act de identitate în original al persoanei respective.

  • Today's visitors: 113
  • Total page views: 67,253
Sari la conținut