Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

Site-ul www.teatruldavila.ro, este detinut si administrat de Teatrul Alexandru Davila, avand urmatoarele date de identificare: CUI 4229440, E-mail: secretariat@teatruldavila.ro

Navigarea pe site-ul Teatrul Alexandru Davila echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator.

Teatrul Alexandru Davila isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Teatrul Alexandru Davila si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul interactiunii.

Definiții

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.teatruldavila.ro

TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame, etc si constituie “continutul” site-ului www.teatruldavila.ro, care este proprietatea Teatrului Alexandru Davila. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului. Parcurgerea si utilizarea site-ului www.teatruldavila.ro reprezinta acceptarea fara limitari sau rezerve de catre Dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii. www.teatruldavila.ro  isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime acesti termeni, fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe www.teatruldavila.ro

DESCRIERE SITE

www.teatruldavila.ro  este un site web de prezentare. Informatiile prezente pe site sunt de interes general, puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Teatrului Alexandru Davila si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.teatruldavila.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Teatrului Alexandru Davila.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Contactarea prin e-mail va fi considerat si va reprezenta interesul dumneavoastra in a discuta cu un membru al echipei noastre. Teatrul Alexandru Davila  nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate prin intermediul e-mail-ului de contact. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii “Contact” din site. Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului sunt guvernate si interpretate conform Legilor din Romania

LIMITAREA RASPUNDERII

Teatrul Alexandru Davila nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi rezultand din: – utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Teatrul Alexandru Davila nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: – utilizarea site-ului se face pe propria raspundere; Teatrul Alexandru Davila se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Teatrul Alexandru Davila nu ofera nicio garantie ca:

  •  informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
  • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
  •  rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
  •  calitatea oricaror, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
  •  orice eroare de program va fi corectata;

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.teatruldavila.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la Teatrul Alexandru Davila. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati responsabilul site-ului www.teatruldavila.ro. Teatrul Alexandru Davila nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.teatruldavila.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni si conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestor Termeni si conditii sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Termenilor si conditii si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente. Utilizatorul site-ului accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Utilizatorul site-ului www.teatruldavila.ro confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

REGULI PRIVIND BILETELE

Dupa inceperea reprezentatiilor accesul in sala este strict interzis. Biletele isi pierd valabilitatea si NU pot fi returnate sau schimbate pentru alte reprezentatii

Biletele sunt valide doar in momentul in care au fost emise de Teatrul Alexandru Davila sau agentii autorizati.

Biletele achizitionate nu se pot returna decat in cazuri exceptionale (anularea sau reprogramarea spectacolului la o data ulterioara, decalarea orei de incepere a reprezentatiei sau inlocuirea spectacolului).

In situatia anularii sau reprogramarii spectacolului in caz de forta majora sau de caz fortuit, biletele achizionate nu se pot returna iar organizatorul nu va returna contravaloarea acestora.

In cazul returului biletelor, Teatrul Alexandru Davilava returna contravaloarea biletelor prin aceasi metoda prin care au fost achizitionate (online si repectiv cash la casa de bilete).

Teatrul Alexandru Davila isi rezerva dreptul de a limita numarul locurilor ce pot fi achizitionate de o singura persoana pentru anumite productii si evenimente speciale.

Teatrul Alexandru Davila isi rezerva dreptul de a face unele modificari in productiile prezentate, modificari uneori independente de vointa noastra (schimbarea unor actori din distributie, modificarea decorului sau a costumelor, etc.).

Aceste modificari insa nu dau dreptul spectatorilor sa solicite contravaloarea biletelor sau schimbarea acestora cu unele pentru o reprezentatie urmatoare.

Va rugam sa verificati biletele cu atentie in momentul achizitionarii. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in seama.

Este interzisa revanzarea biletelor pentru profit sau castig commercial.

Teatrul Alexandru Davila are dreptul să modifice datele de desfășurare ale evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice;

Biletul nu poate fi dat ca premiu în cadrul niciunui concurs fără acordul prealabil al organizatorului de spectacol

Promoterul își rezervă dreptul de a interzice accesul dacă derularea evenimentului a început.

Biletul isi pierde valabilitatea dupa ce cumparatorul/spectatorul paraseste locatia evenimentului.

Biletele care nu au fost achizitionate prin www.mystage.ro nu se vor primi catre retur. Ele se vor trimite catre retur la site ul de achizitie

In cazul unei anulari, amanari, sau schimbarea programului unui eveniment, sumele rezultate din costurile suplimentare (transport, hotel, curier, taxe bancare, taxe procesare bilet, etc.) nu vor fi acoperite. Se va returna doar contravaloarea biletelor, suma inscrisa pe bilete sau biletele se pot folosi la un alt eveniment organizat de Teatrul Alexandru Davila.

Introducerea si/sau utilizarea in incinta a obiectelor contondente sau taioase, sticle, cani, bete, arme, artificii sau alte obiecte listate in regulile de ordine interioara ale locatiei sunt strict interzise.

Prin inscrierea la Newsletter va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea Teatrului Alexandru Davila newsletter cu evenimentele ale caror bilete sunt puse in vanzare prin intermediul www.teatruldavila.ro.ro;

Biletul electronic – Odata plata efectuata, veti primi prin email biletul dumneavostra in format electronic. Acesta are valoare de factura si pe baza lui se face accesul in spatiul de spectacol. Biletele le veti gasi mereu si in sectiunea contul meu a site-ului.

achiziționarea biletului presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.teatruldavila.ro, termeni si condiții pe care vă obligați să le respectați.

CONDITII PENTRU OBTINEREA GRATUITATILOR LEGALE

Teatrul Alexandru Davila vă informează că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, Teatrul Alexandru Davila alocă persoanelor cu dizabilități  locuri gratuite la fiecare spectacol din repertoriu. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de legitimație personală în original sau certificat în original care să ateste calitatea de persoană cu handicap, însoțite de un act de identitate în original al persoanei respective.

Sari la conținut