Festivalul International al Teatrului de Studio INTERFEST

- Ediția a XXV-a

25 Noiembrie 2021, Pitești

 

Teatrul Alexandru Davila Pitești, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, organizează în perioada 28 noiembrie - 05 decembrie 2021, Festivalul Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021.

Festivalul se află la cea de-a XXV-a ediție, iar reprezentațiile se vor desfășura fizic, în  Sala Studio ”Liviu Ciulei”, atelierul creației artistice a teatrului, de la ora 19.00 pe o perioadă de 8 zile.

În acest an pandemia nu a reușit să mai închidă o manifestare culturală de tradiție, emblematică pentru mișcarea teatrală din România.

În prima zi a festivalului, duminică 28 noiembrie 2021, de la ora 19.00, Teatrul Alexandru Davila Pitești va prezenta premiera spectacolului ”Brâncuși, mon amour!”, regia artistică Zoltan Schapira, autor Claudia Motea care va și interpreta nouă personaje feminine, iubitele lui Brâncuși transpuse în fața spectatorilor prin intervenții muzicale, în principal la saxofon și clarinet.

Premiera va fi urmată de lansarea cărții ”Brâncuși, mon amour!” tradusă și publicată în cinci limbi de circulație internațională, apărută recent la Editura Creator.

Ediția Interfest 2021 aduce pe scena teatrului spectacole remarcabile din țară și din străinătate de la Teatrul Național ”Satiricus Ion Luca Caragiale” din Chișinău, Teatrul de Comedie București, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște și Compania de Teatru Aradi Kamaraszihaz & Compania Princeszinhaz Szeged, Ungaria.

Scopul Festivalului Internațional al Teatrului de Studio InterFest 2021 este de a promova arta spectacolului, de a stimula schimburile culturale dintre România şi alte ţări şi de a atrage segmente noi de public cu care să ne regăsim la următoarele întâlniri, în sala de spectacol.

Biletele pot fi procurate prin intermediul platformei www.mystage.ro și la Agenția de bilete a teatrului (telefon Agenție: 0248/636.793).