Fata in fata

Vă așteptăm duminică, 1 martie 2020, ora 18:30, la premiera spectacolului “FAȚĂ ÎN FAȚĂ”, de Peter Quilter, regia Ion Ardeal Ieremia, în Sala Mare.

Cumpără bilete: https://www.mystage.ro/bilete/fata-in-fata-2330/#/r=13843

“FAȚĂ ÎN FAȚĂ” este un spectacol în regia lui Ion Ardeal Ieremia, după o piesă de Peter Quilter. Este o joacă hilară, care examinează lumea haotică a iubirii și a relațiilor moderne. Patru perechi de personaje, patru momente cruciale. Jon și Wendy au o întâlnire și speră ca totul să decurgă bine, Gary este homosexual și Janet își dorește ca acesta să nu fi fost, Shelley și Bobby divorțează într-o vacanță în Spania, însă prietenește; Angela urmează să se căsătorească pentru a treia oară, iar fratele ei Toby îi urăște rochia, mirele, petrecerea și vrea doar ce este mai bun pentru ea. Piesa este o redare amuzantă a dragostei, a legăturilor umane într-o reprezentație plină de umor.

”Spectacolul este un exercițiu dramatic în care patru cupluri joacă patru povești de dragoste diferite. Este o bună ocazie de a vedea actori mâncând teatru pe pâine. Sper ca întâlnirea cu publicul la acest spectacol, să fie una foarte fericită și să se constituie într-o invitație deosebită de a veni la teatru”, Ion Ardeal Ieremia, regizor.

”Este un spectacol aparent simplu, dar cu multe substraturi. Decorul pulsează prin agresivitatea cromatică a volumelor și vine cu o deosebită acuratețe stilistică. O parte din spațiu este inspirat de la textura contaainerelor de transport intermodal”, Inocențiu Ieremia, scenograf.

 

Distribuţia:

1. Wendy - Adriana Drugulescu/Mirela Dinu

2. Jonathan - Marius Pieca

3. Janet - Mirela Popescu

4. Barrie - Adrian Păduraru / Cătălin Mirea 

5. Shelley - Tatiana Serghi / Alma Costin

6. Bobby - Robert Tudor

7. Angela - Lia Diaconu 

8. Toby - Gogu Preda

 

Regia: Ion Ardeal Ieremia

Scenografia: Ioan Inocențiu Ieremia

Sound design: Horea Crișovan